top of page

HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra SmagD's Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og SmagD. Dette betyder at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre såfremt varen er på lager. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.


Risikoen for varerne
Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.


Reklamation
Det er din pligt som køber at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til SmagD. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, SmagD har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for SmagD


Fortrydelsesret
SmagD yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal SmagD underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til Danske Fragtmænd, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.


Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@smagd.dk

Pris og betaling:

 På SmagD.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. 

Alle priser hos SmagD www.smagd.dk -  er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

bottom of page